Twitter no serveix només per insultar qui pensa diferent de nosaltres?

És un mitjà obert, serveix per a allò que el vulguem utilitzar. El que m´agrada de Twitter és que és un mitjà buit i som nosaltres els que hi posem el contingut.

I decideix unir Twitter i art. S´avorria?

Sempre he tingut la inquietud d´escriure sobre art, inclús d´enviar-ho a alguna revista o diari. O obrir un blog. Fins que vaig veure que Twitter era perfecte per transmetre, per explicar el que volia i connectar amb lectors.

Una imatge val més que mil paraules o val 140 caràcters?

Ajunto una imatge i un text breu, que ve a ser el mateix que una vinyeta de còmic. Amb una vinyeta es poden expressar poques coses, però amb moltes podem explicar qualsevol història. Això és el que faig.

El darrer dia ajuntava cites de Rilke i pintures de Hopper. Una estranya parella.

S´avenen força. A Rilke el porto molt a dins meu des de fa temps, així que quan miro una obra d´art no puc evitar pensar en alguna reflexió seva. Té sempre present la dualitat entre l´interior i l´exterior de les persones, i la pintura de Hopper també.

«A cap lloc, estimada, hi haurà vida si no és en l´interior»

No és bo estar sempre en l´exterior, en les pures aparença i banalitat, però tampoc estar sempre tancats al nostre interior.

En què es basa per crear aquestes dualitats?

A compartir la meva mirada. Una mirada que ve formada per la meva formació, les meves lectures, per les ciutats on he estat...

Quan dedicarà un MA140 als fiascos de Calatrava?

He, he, ja vaig deixar clar que parlés del que parlés, preferia fer-ho d´allò que m´agradava que d´allò que no estava bé. Per tant, d´aquelles coses de què no parlo és que no en tinc gaire bona opinió...

Té vertigen en veure´s convertit en fenomen viral?

Més que vertigen és sorpresa, perquè l´orígen va ser una simple conversa sobre art a Twitter amb dues persones, fa dos anys. Allà va néixer tot, ara som 8.000 persones.

Com encaixaria en un mateix tuit, titellaires i llibertat d´expressió a Espanya?

(Riu) En aquest país hi ha moltes coses que cal canviar.