26 de agost de 2016
26.08.2016

Paris a Washington

26.08.2016 | 07:22

paris Hilton podria ser candidata a la presidència dels Estats Units en el futur. Em va posar la mosca a l'orella una estupenda entrevista a Diario de Ibiza en què Hilton (el primer pas per a la nominació és anomenar-la pel cognom, com ha passat amb la dona abans coneguda com Hillary) incorpora al seu extraordinari món el món ordinari i tot el seu discurs comunament acceptat.
Per a la mentalitat comuna del famoseig, la des de fa 6 anys D.J. és una triomfadora però també pateix discriminacions, encara que no les anomeni així. La cabina del discjòquei «segueix sent un món d'homes». La cabina de vidre té sostre de vidre. Però ella és un referent, veu que inspira moltes dones i això feminitzarà les cabines. La discriminació positiva que pateix, la perjudica. El terrorisme li sembla terrible -cosa que té sentit- i ser famosa podria convertir-la en objectiu. Sap suportar-ho perquè és lliure, forta i no té por de res, diu, de nou inspiradora.
No és una egoista incapaç de sortir del seu pla personal i somia fer créixer el seu negoci, ser feliç i «fer d'aquest món un lloc millor per ballar, passar-ho bé i oblidar les coses dolentes que estan passant, perquè la vida és molt curta». Aquest somni, convertit en programa, podria dur-la a la Casa Blanca segons els criteris del nou paradigma. Atès que les coses dolentes de molta gent són les coses bones d'uns pocs, no cal perdre el temps a canviar una cosa tan polèmica. El que cal fer és un món millor, si no per viure, sí per ballar, on, com que la vida és molt curta, el millor és oblidar les coses dolentes que estan passant. És qüestió de temps que Paris Hilton rebi, ballant, el maletí nuclear.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook