És una exhibicionista?

Sí, totalment. Exhibir-me és una manera de cridar l’atenció. És així com m’expresso.

Ho dic perquè als seus treballs abunden els nus. L’han censurat mai a la xarxa?

Facebook m’ha censurat tantes vegades que ni me’n recordo. Primer t’avisen que una foto no la pots penjar, pel seu contingut o perquè consideren que és pornografia. Si no en fas cas, et treuen la foto. I si insisteixes, et tanquen el compte de Facebook un mes, i et fan assegurar que no ho tornaràs a fer o et tancaran el compte per tota la vida (riu).

Tan perillós és un mugró?

Hi ha gent per la qual un mugró, si és de dona, és el pitjor del món. Tant, que no fa falta ni que hi surti un mugró, hi ha qui s’escandalitza per la foto d’una dona donant el pit.

Facebook és un lloc privat. Quan va a casa aliena, ha de complir les normes....

El que passa és que jo, no sé si perquè sóc molt jove o per la meva personalitat, no les vull acatar. Però és clar, si vull fer difusió de la meva obra m’hi haig d’emmotllar una mica.

I paradoxalment, guanya un premi per utilitzar la xarxa per a difondre les fotografies

Ostres, sí! Les noves tecnologies ajuden, però a la vegada poden ser un perill. Perquè perds totalment el control d’allò que hi publiques, sobretot en fotografia. Penges una foto i et trobes gent que li agrada, gent que et vol ajudar... i d’altres que et volen fer la vida impossible.

És la seva pròpia model perquè li agrada el seu cos?

En principi feia servir l’excusa que no trobava ningú que es volgués deixar fer fotos. A mesura que va anar passant el temps em vaig adonar que el que feia era molt interessant. Havia anat fent fotos al llarg del temps i fins ara no m’havia adonat que reflectia l’evolució d’una noia de 15-16 anys fins a una dona de 25. És una reflexió sobre la meva evolució, tant físicament com fotogràficament. Ho trobo molt interessant.

Com es fa per fer-se autoretrats nua i no semblar una choni?

Primer de tot tenir molt de respecte. Les fotos han de tenir una certa dignitat. També s’ha de tenir una miqueta de gust, l’important no és el que ensenyes sinó com ho ensenyes.

Algunes fotos les fa en exteriors. No l’ha enxampat mai ningú en pilota picada?

Un dia vaig aprofitar que era 11-S i que tothom anava a Barcelona, per fer-me fotos nua en un castell... i va aparèixer una parella de francesos! Em vaig tapar com vaig poder i els vaig dir: això és molt surrealista, em sap greu. Es van posar a riure, i cap problema. Quina vergonya, sóc molt tímida.

Ho sap dissimular prou.

De debò, parlar en públic em fa por. Al moment de penjar les fotos a internet m’haig de dir: això no ho veurà ningú.