28 de març de 2018
28.03.2018

Apartaments d'estil contemporani al bell mig de la Costa Brava

L'agència immobiliària Lucas Fox impulsa un complex format per 48 habitatges en una zona privilegiada a tocar de Palamós. El projecte, que finalitzarà a l'estiu del 2019, és ideal com a segona residència o com a inversió

28.03.2018 | 07:15
Apartaments d'estil contemporani al bell mig de la Costa Brava

Un dels projectes residencials d'obra nova més interessants que s'estan duent a terme a la Costa Brava és el Cala S'Alguer Apartaments. Un complex format per 48 habitatges que gaudeixen d'un disseny meticulós, que té en compte l'estil, el confort i la funcionalitat, en un entorn d'una bellesa inigualable a prop de Palamós.

El projecte, que finalitzarà a l'estiu del 2019, està promulgut per la immobiliària Lucas Fox International Properties. Una agència amb més de 10 anys d'experiència dins el sector que, des d'aleshores, s'ha establert com l'agència immobiliària independent líder a Espanya, operant en vuit de les ciutats i les regions més envejables d'Espanya, a més d'Andorra i Portugal. En els últims dos anys, Lucas Fox ha ofert una sèrie de promocions d'obra nova d'alta gamma a Barcelona i Madrid. Cala S'Alguer Apartaments és el primer projecte de Lucas Fox a la Costa Brava, dirigit per Tom Maidment, soci de l'empresa.

El complex gironí es troba en una parcel·la privilegiada a primera línia de mar, limítrofa amb l'Espai Natural de Castell Cap Roig, 1.100 hectàrees d'un preciós terreny boscós i de costa, a només 200 metres del mar i a 5 minuts amb cotxe de la dinàmica localitat costanera de Palamós. Els preus dels habitatges són a partir dels 320.000 euros per als apartaments de 2 dormitoris, i 395.000 ? per als de 3 dormitoris.

L'elegant i moderna façana d'aquesta promoció d'obra nova es combina en harmonia amb l'entorn natural frondós que l'envolta. El projecte s'ha realitzat amb un fort compromís amb les energies netes renovables, cosa que permet presentar uns habitatges sostenibles.

El complex incorpora 48 residències úniques, situades en una hectàrea de terreny amb vistes al Mediterrani, es distribueixen en dos edificis elegants de disseny modern. En total disposa de 16 apartaments de dos dormitoris, i 32 apartaments de tres dormitoris, incloent-hi àtics amb terrats i apartaments a la planta baixa amb jardins privats.

Els acabats de Cala S'Alguer Apartaments s'han seleccionat amb cura per garantir que s'integren a la perfecció amb l'arquitectura de cada habitatge, posant-hi l'èmfasi en el disseny, la qualitat i la sostenibilitat. Entre els elements, destaquen els terres de parquet laminat d'Egger; els terres de ciment de Marazzi; les aixetes i dutxes de Grb; les piques, lavabos i cambres de bany de Gala, d'Hidrobox i Bathco, els paviments de Marazzi en els exteriors, la piscina i les terrasses; les rajoles d'Inalco en els espais comuns i les escales; les cuines Dica; i les terrasses vidrades.

Aquesta promoció, situada en un refugi costaner aïllat, que limita amb pinedes i amb precioses aigües cristal·lines, gaudeix d'uns atractius jardins mediterranis amb dues piscines. Si a això se li suma que el complex també està molt ben comunicat amb les platges més emblemàtiques de la Costa Brava, segurament les millors de tot Espanya, trobem que Cala S'Alguer Apartaments ofereix una proposta temptadora per als que busquin una segona residència envejable a la Costa Brava.

Cada bloc d'apartaments té aparcament privat subterrani amb accés per ascensor i un traster amb pany. A nivell de carrer també hi ha places d'aparcament per a visitants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook