28 de març de 2018
28.03.2018

Augmenta la compra de cases per part del client estranger a la costa

L'agència Blanes House ha copsat com el mercat internacional s'interessa més pel litoral

28.03.2018 | 07:15
La immobiliària Blanes House es troba a la carretera Accés Costa Brava de Blanes.

El mercat de la compravenda d'immobles per part dels estrangers ha anat en increment a la Costa Brava. Així ho destaquen des de la immobiliària Blanes House. Amb una àmplia experiència dins el sector de l'habitatge, aquesta empresa treballa principalment al litoral gironí, a les zones de Blanes, Lloret de Mar, Vidreres, Maçanet de la Selva, Riudarenes, Caldes de Malavella, Tordera i Palafolls.

Es tracta d'una immobiliària jove, professional i dinàmica, amb molta experiència dins el sector. «Venem a clients estrangers i nacionals que busquen la seva primera o segona residència, ens ocupem de tot, tant de donar servei al comprador com al venedor», explica Cristina A. Larson de Blanes House.

Amb els anys, aquesta immobiliària ha incrementat la seva cartera de clients estrangers. «Coneixem perfectament les necessitats dels clients estrangers que volen adquirir una propietat a Espanya i que no parlen el nostre idioma. Els ajudem en la tramitació del NIE (obligatori per poder comprar), així com els assessorem i acompanyem en tot el procés de compra i altres requisits que s'han de dur a terme com és el tracte amb el banc i la notària o els canvis de nom de l'aigua i la llum», expliquen des de la immobiliària.

La gran majoria de clients estrangers de Blanes House són francesos, seguit dels holandesos, els alemanys i els anglesos. Un tipus de client que busca un lloc bonic i amb tranquil·litat on poder invertir. La gran majoria volen cases en urbanitzacions tranquil·les i, els més benestants, viles amb vistes al mar, segons expliquen des de Blanes House.

La privilegiada situació de la immobiliària en plena Costa Brava els permet oferir als seus clients les millors propietats (pisos, apartaments, cases, viles?) prop del mar, sense oblidar-se d'aquells clients que prefereixen la tranquil·litat de la muntanya, on també compten amb una àmplia selecció de cases, finques rústiques i masies. «Els clients poden comptar amb una absoluta tranquil·litat en tot el procés de compra o venda. Els assessorem i ajudem en qualsevol dubte o qüestió, som transparents pel que fa a les despeses i la selecció dels habitatges», destaca Larson.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook