Les olors es poden convertir en aliats perfectes de les persones que pateixen estrès. I és que algunes aromes produeixen una sensació de calma que pot resultar ideal com a remei per reduir l'angoixa.

Apunta't aquestes fragàncies i oblida't dels nervis i les tensions a la teva llar.

Espígol

Existeixen una gran quantitat de productes amb olor a espígol gràcies al seu poder com a relaxant. Aquesta aroma es pot trobar fins i tot en detergents. Una bona opció per calmar l'angoixa, al mateix temps que perfumes i decores, és col·locar una planta d'espígol en algun racó de la casa (normalment la cuina o l'habitació).

Llimona

La llimona conté essències cítriques que poden resultar extraordinàries com a calmant. A més, la seva olor pot millorar l'estat d'ànim.

Romaní

El romaní posseeix una gran quantitat de propietats. La millora de la memòria és un dels grans beneficis que aporta.

Vainilla

L'aroma a vainilla es pot trobar en una gran quantitat de productes com vés-les, sprays, sabons o cremes. La vainilla farà que et sentis millor ja que la seva olor resulta molt familiar.

Gessamí

El gessamí també servirà per calmar l'angoixa. La seva olor pot resultar molt beneficiosa, ja que afavoreix la concentració i l'optimisme.

Roses

La suau olor de la rosa la converteix en una flor relacionada directament amb l'amor. No obstant això, també funciona com un magnífic relaxant.