Un petit pont és més que suficient per trencar amb la rutina i tot el que no ens agrada d'ella. Encara que no vagis de viatge, hi ha un munt d'activitats que pots fer aquests dies. Aquí tens una petita llista amb algunes idees.Anar a buscar bolets

La tardor és la millor època per anar a a caçar bolets. És una oportunitat per fugir de la ciutat i fer una mica de senderisme; això sí, sempre ben equipat i amb la roba adequada. Cal tenir molt de compte amb el tipus de bolets que es recullen i anar amb un expert per evitar males experiències.

Llegir un llibre

Moltes persones atribueixen no tenir temps durant la seva vida quotidiana per llegir amb tranquil·litat. La veritat és que hi ha llibres prou breus com per devorar en un parell de dies. Dóna't un respir! Aquest cap de setmana llarg s'escapa de la rutina i submergeix-te entre les pàgines d'aquest llibre que porta acumulant pols a la prestatgeria tant de temps.

Fer el canvi d'armari

Per molt que costi acceptar-ho, l'estiu ha acabat. I amb la nova temporada arriba l'inevitable canvi d'armari. No t'aferris als últims dies de sol i afronta la realitat. Aquest proper pont tindràs més que temps suficient per renovar la roba i estar preparat per a la nova estació.

Preparar la teva disfressa de Halloween

Aquesta celebració està marcada als calendaris de totes les cases des de que s'ha instaurat al nostre país.

Halloween està molt a prop i si t'ha agafat el toro, aquests tres dies són més que suficients per decidir la teva disfressa i fer els preparatius per a la festa més macabra.

Tarda cultural

Potser durant la resta de l'any no tinguis ni temps ni ganes per anar al cinema o a una galeria d'art. Pots aprofitar aquestes mini vacances per a una tarda cultural, una activitat diferent i de la qual moltes vegades ens oblidem.