Celebració a la mida del teu gust

La preparació d'un esdeveniment d'aquestes característiques es compon de petits detalls que cal anar encaixant per donar forma a un dels dies més especials de la teva vida. Perquè el teu dia surti perfecte i tal i com t'havies imaginat necessites Clau Events & Weddings, una empresa que es dedica a l'organització de casaments -"Wedding Planner"- i esdeveniments únics..

La seva activitat se situa a la zona de l'Empordà i la Costa Brava. És una empresa jove, que va néixer el 2014 amb la il·lusió de complir somnis fusionant les noves tendències i l'experiència d'un equip format i especialitzat en els esdeveniments. El seu objectiu principal és crear, idear i executar casaments a mida on els autèntics protagonistes puguin gaudir d'una vetllada única. Més de 150 casaments avalen la seva experiència i toc únic. No ho dubtis, ells tenen La Clau de l'èxit en el teu esdeveniment!

Més informació

Espai immillorable i acollidor

Triar l'escenari que aculli el teu casament és una decisió molt difícil. T'hi has de sentir còmode, hi has de trobar una àmplia oferta gastronòmica de qualitat amb uns bons serveis garantitzats, la decoració ha de crear una atmosfera ideal, però la primera pregunta que et faràs és: on hi puc trobar tot això?

Doncs a Sala Gran Events & Catering, una finca i restaurant versàtil, oberta, flexible i fàcil d'adaptar a les teves necessitats, amb un equipament modern i complet on podràs organitzar el teu casament amb un servei integral i sentint-te com a casa.

Cuiden al detall l'estètica, fusionant la qualitat, diferència i bon gust. En un casament el menjar és un dels pilars, per això ofereixen propostes per a tots els gustos.

Tradició, innovació constant, cultura i sostenibilitat, sempre treballant amb el millor producte de proximitat.

El vostre dia ha de ser únic i sense preocupacions, l'equip de la Sala Gran s'encarrega de tot!

Més informació

El vestit dels teus somnis fet realitat

Si el teu casament ha de ser tal i com te l'havies imaginat, no hi pot faltar el vestit dels teus somnis per arrodonir aquesta celebració tan especial. Possiblement és l'element més esperat i que centra l'atenció de totes les mirades durant la cerimònia. És per això que la tria ha de ser molt encertada i has de comptar amb un equip de professionals que t'assessorin en tot moment.

A Sandra Jordà Wedding Center, un espai únic a Girona, hi podràs trobar el vestit que sempre havies somiat. Aposten per marques de moda nupcial nacionals on prevalgui la qualitat del seus teixits i l'exquisidesa del seus acabats. També s'hi poden trobar les últimes tendències en vestits de nuvi, dames d'honor i convidada. L'objectiu del centre és donar una experiència única i personalitzada També s'imparteixen xerrades i tallers amb diferents professionals del món dels casaments on els nuvis podran posar-se al dia de totes les tendències sense necessitat de voltar de botiga en botiga.

Més informació

Un toc original pel nuvi

No passis per alt els detalls que ajudaran a adornar el teu casament d'una manera sofisticada. Vols ser el més elegant de la festa? O prefereixes donar un toc divertit i personal al casament i ser el nuvi més original? Sigui com sigui, si vols ser el rei de la festa, trobaràs el teu corbatí ideal a Mr Pajaritus.

Hi trobaràs corbatins per donar la nota, 100% fets a la Garrotxa #MadeInGarrotxa. Les podràs trobar de fusta, de metacrilat i en 3 mides: home i nen (amb goma) i dona (amb pinça). Les teles van amb velcro de manera que es poden canviar fàcilment (combinar-les al teu gust).També és una història de Marejant La Perdiu (el seu Laboratori Creatiu) d'on surten els "Pajaritus", entre molts altres projectes.

Més informació

Decoració i estilisme floral

Les flors formen una part molt important i essencial si vols decorar el teu casament, de fet formen l'element més natural, visual i creatiu de tot el teu dia. Pots tenir un ram preciós mentre et prepares, que el ram sigui tal com sempre has somiat, vestir la cerimònia, la taula i fins i tot en el teu cabell en forma de corona perquè la puguis lluir en el moment de la festa!

No hi ha cap element més natural que les flors per aconseguir el toc de color que desitges i d'una manera absolutament ecològica i que respecti el medi ambient.

Niflauers t'ofereix ambients florals fets a mida, basats en l'essència, amb l'objectiu de sorprendre i fer brillar el teu dia tan especial! Proporciona disseny floral per esdeveniments, ja siguin socials com corporatius.

Més informació