Àries (21 març a 19 abril)

A la feina serà important la forma en què exposi les seves conclusions. Bon panorama amistós, turbulències familiars i serenitat sentimental.

Taure (20 Abril a 20 Maig)

Un excés de sinceritat podria ferir els sentiments d'un familiar proper. Si té fills, concebrà nous plans per a ells, però potser no resultin viables.

Bessons (21 Maig a 20 Juny)

L'ocasió serà excel-lent per anar a la recerca del que desitja, tant personalment com professional. Procuri compaginar la vida social i la sentimental.

Cranc (21 Juny a 22 Juliol)

Un problema ètic en el terreny professional retardarà la consecució dels seus objectius. Millora patent en les seves relacions amistoses.

Lleó (23 Juliol a 22 Agost)

A la feina deixi que prevalgui el seu sentit pràctic. Rebrà ajuda econòmica a través d'un familiar. A la nit, alegria i amor brillaran amb llum pròpia.

Verge (23 Agost a 22 Setembre)

És molt possible que hagi de salvar més d'un obstacle a la feina. Bon moment per anar a la recerca del que persegueix en la seva vida social.

Balança (23 Setembre a 22 Octubre)

Una contrarietat a la feina pot afectar-lo de manera desproporcionada. La seva accentuada sensibilitat pot ser un problema en les relacions afectives.

Escorpí (23 Octubre a 21 Novembre)

Tindrà l'habilitat suficient per aconseguir conciliar opinions. Ha d'evitar despeses innecessàries. Vida social i negocis seran inseparables a la nit.

Sagitari (22 Novembre a 21 Desembre)

Normalitat a la feina, encara que apuntant-se noves perspectives per a un futur immediat. Els temes econòmics poden ser motiu de frecs familiars.

Capricorn (22 Desembre a 19 gener)

En un tema professional obtindrà bons resultats. Haurà de tenir en compte que algú mancat d'escrúpols pot creuar-se en el seu camí.

Aquari (20 Gener a 18 de Febrer)

No posposi un assumpte professional, ja que podria portar-li complicacions. Si aborda un problema amistós pensi-ho bé i extremi el tacte al màxim.

Peixos (19 Febrer a 20 Març)

Haurà de sacrificar la feina per compromisos socials, però serà positiu per a vostè. L'entesa serà nota dominant en les relacions afectives.