L'Ajuntament de Girona organitza, un any més, el Concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior que aquest any 2019 fa 15 anys i coincideix amb la 64a edició de Girona, Temps de Flors. Les inscripcions per al concurs ja estan obertes i finalitzaran el proper 9 d'abril.

El Concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior, en el qual hi ha habitualment un centenar de participants, s'organitza amb l'objectiu principal de fomentar la implicació dels comerços i establiments en el marc del certamen «Girona, Temps de Flors».

El jurat del concurs estarà format per representants de l'Ajuntament, associacions de comerciants, associacions de restauració i hostaleria i entitats vinculades al certamen floral. Els criteris que es valoraran seran l'originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l'obra.

A banda del premi del jurat, i per sisè any consecutiu, hi haurà el premi popular que decidirà la ciutadania a través de les votacions fetes a través de la xarxa social Facebook. Al perfil de Girona Turisme s'hi penjaran les fotografies dels aparadors participants per tal que, qui ho vulgui, pugui votar el que més li agradi.

Premis

Per aquest concurs s'han establert dos tipus de premis: el del jurat i el popular. En el primer cas, es reparteixen 3 premis i 3 accèssits; el premi popular es resol amb la publicació que obtingui més popularitat.