Fa 59 anys va començar a Tamariu la història de Corredor Mató, un dels negocis immobiliaris amb més llarga trajectòria de la Costa Brava centre. Avui dia, la tercera generació familiar, amb en Marc Piferrer al capdavant, gestiona Corredor Mató i és qui condueix l'evolució d'un negoci que té com a principal objectiu «la constant recerca de l'excel·lència en la prestació dels nostres serveis ja que, juntament amb una forta aposta pels valors humans i la professionalitat, ens ha posicionat com un referent destacat en el camp turístic i immobiliari», explica Marc Piferrer.

Lloguer, compravenda i l'administració de finques, conjuntament amb tots els serveis de manteniment que siguin necessaris, són els eixos que defineixen Corredor Mató com una consultora integral immobiliària. A tot això cal sumar-hi l'equip de professionals, plurilingües i amb el valor essencial d'acompanyar el client en qualsevol procés immobiliari.

Corredor Mató gestiona una àmplia cartera d'apartaments, cases i immobles que els propietaris posen a lloguer en determinades èpoques de l'any. «És una opció molt aconsellable per a les famílies que, o bé no passen llargues vacances a l'apartament de la costa, o bé volen treure'n un rendiment econòmic», indica Marc Piferrer. Respecte a això, es garanteix tot el procés des del moment que uns propietaris decideixen llogar l'apartament o la casa. «Mantenim l'immoble per tenir-lo a punt, rebem els llogaters i garantim tant una gran estada com la tranquil·litat dels pagaments als propietaris. Tothom hi guanya amb el nostre servei». Els clients francesos i anglesos són els principals mercats de la compravenda a la zona de Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell. «Els més sèniors busquen jubilar-se entre nosaltres, mentre que la gent de mitjana edat vol una segona residència per a les seves vacances». El més buscat d'aquests dos grups són les urbanitzacions tranquil·les. A un altre nivell, els més benestants demanen les zones i les residències més exclusives que trobem en aquesta zona de la Costa Brava centre.

En tot el procés de la compravenda, Corredor Mató «gestiona cada pas perquè el procés sigui satisfactori per totes les parts». Més enllà, també patrocina tots els serveis de manteniment de la segona residència durant els períodes de temps que la propietat està desocupada. «Les sinèrgies existents entre els nostres departaments garanteixen qualsevol aspecte».

El tercer gran bloc dels serveis és el d'Administració de Finques. «És un altre valor afegit a la nostra empresa», diu Marc Piferrer. I és que la feina d'assessorament permet establir lligams més enllà de la estricta operació de lloguer o compravenda. Com a funcions, les tradicionals d'aquest sector com són, entre d'altres, les de resoldre incidències comunitàries i les revisions periòdiques de les finques.