Les inscripcions dels expositors estan obertes per la Fira de Mostres de Girona. Del 29 d'octubre al 3 de novembre tindreu una oportunitat única per donar-vos a conèixer a un públic molt divers! La 58a edició de la fira arriba a Girona emmarcada dins el programa d'actes de les Fires de Sant Narcís, les fires que més aglomeració reuneixen a la capital.

La mostra és el centre de totes les mirades, la procedència dels visitants és molt diversa, el 94% provenen de diferents comarques de la província de Girona, però el 6% restant prové del Vallès Oriental, La Cerdanya, El Maresme, Osona, El Vallès Occidental i el Barcelonès. Aquesta dada aconsegueix el resultat de ser la més visitada amb més de 78.000 persones, la més gran amb un espai de 45.000m2 i la més antiga i important del calendari gironí.

Una oportunitat de negoci que durant sis dies us facilitarà la presència de la vostra empresa dins d'un espai multisectorial i als ulls d'una gran part de la població. En pocs dies la fira facilita la generació de negoci in situ, a més d'un recull de contactes de clients fidels a la fira i reconeixement dins el món empresarial. És el principi d'un acord, de negociacions i del benefici de la firma de contractes. Actualment s'ha iniciat la contractació dels antics expositors el 85% dels quals, solen repetir la seva participació.

58 anys teixint relacions de confiança, la Fira de Mostres de Girona, té l'objectiu d'apropar la varietat de serveis de la província. Compta amb expositors de diferents sectors: alimentació, motor, turisme, decoració i construcció, indústria i tecnologia, serveis i emprenedoria. L'edició anterior en reunia 393.

Anualment es programen fins a un centenar d'activitats emmarcades en els diferents sectors. Tot expositor que hi participi pot suggerir la realització d'una activitat i se li facilita l'espai. Des de jornades a tallers, presentació de serveis i productes, activitats, exhibicions o xerrades s'han recollit totes les edicions.

A més, la fira proporciona un escenari gastronòmic. El segell de qualitat Girona Excel·lent gestiona nombroses propostes gastronòmiques que arriben a aquest escenari dedicat a promocionar el producte km0. Alhora l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona organitza un saló dedicat a l'emprenedoria amb un escenari on s'organitzen presentacions i sessions de networking.

La participació a la fira com a expositor requereix una prèvia inscripció que actualment segueix oberta!

Consulta aquí tota la informació.