Fer una escapada diferent i, a més, a poca distància de casa. Els gironins tenim a pocs quilòmetres el sud de França amb un potencial turístic i cultural de primer nivell i que podem visitar sense fer un gran desplaçament. Tot un privilegi. Es tracta d'una molt bona opció per descobrir paratges i indrets sovint desconeguts tot i que els tenim a molt poca distància.

Avui viatgem a tres poblacions a l'altra banda de la frontera on descobrirem plans molt interessants si el que volem és fer una sortida ràpida i desconnectar sense anar gaire lluny.

Grotte des Grandes Canalettes

Situada al cor del santuari català, a 300 metres de la Ciutat Medieval de Villefranche-de-Conflent i classificada com a patrimoni mundial de la UNESCO, podeu trobar les Coves de Canalettes, una de les més boniques de França.

La Grotte des Grandes Canalettes "Versailles Subterrani dels Pirineus Orientals" es troba a Villefranche-de Conflent. A mesura que avança la visita, us oferirà una successió ininterrompuda d'edificis naturals amb volums inusuals i gegants.

Al llarg de la visita podreu descobrir decoracions molt grans i turmentades entre pedres retorçades, columnes, estalagmites i cortines escumoses.

Visita sense guia, sense parar i sense necessitat de reserva. Disposa d'aparcament, zona de pícnic amb ombra i curs de Jurassic gratuït per a tots els clients.

Le Bois Fleuri - Càmping *****

Argelès-sur-Mer és un poble costaner amb una gran atracció turística, i és que la seva platja de 7 km de llargada és un bon lloc per gaudir de la tranquil·litat d'una escapada.

A Argelès-sur-Mer hi ha un lloc en ple cor de la naturalesa exuberant, entre el mar i les muntanyes, i banyat tot l'any pel sol del Mediterrani, el Càmping 5* Le Bois Fleuri.

Un racó tranquil sense estar aïllat, a només 6km del mar i del centre de la ciutat. Us enamorareu d'aquest lloc únic gràcies al seu entorn encantador. La seva autenticitat, convivència i consciencia ecològica fan de Bois Fleuri un lloc idíl·lic del que no voldreu marxar.

Disposen de diferents serveis, entre ells restaurant, piscina, activitats dirigides, Kids-Club, i molt més!

TimeZone - Escape Game

A tan sols 20 minuts del Càmping, trobareu l'idíl·lic poble de Perpinyà, que, tot i ser francès, degut a la seva proximitat amb Catalunya compta amb història i cor catalans, el qual es mostra a la seva gastronomia o a les seves tradicions.

Una activitat molt interessant que podreu trobar-hi és l'escape room TimeZone Perpignan, disponible en diferents idiomes, entre ells el català.

Amb amics, companys o familiars, formeu el vostre equip! Les consignes seran la cerca de lògica i la cohesió d'equip. Tancar-se en diferents escenaris (un hospital psiquiàtric, viatjar en el temps, Harry i les 3 relíquies i l'Univers Disney), haureu de completar una missió per escapar en menys d'una hora.