Els snacks són els principals aliats per saciar la fam entre hores. Si no vols deixar de banda la teva dieta i mantenir el teu pes, apunta't el següent llistat de snacks saludables.

No tens per què recórrer a aliments processats quan t'entra la gana a mig matí o a la tarda. Simplement, has de triar els ingredients adequats i preparar refrigeris d'allò més saludables.

Nous i figues

Un mix de nous i figues són perfectes per dinar o el berenar. Les figues redueixen l'ansietat per menjar, gràcies al magnesi que aporta. A més, en acompanyar-los amb un grapadet de nous, et saciaran fins al següent àpat.

Quefir amb nabius i civada

El quefir és una beguda fermentada molt similar al iogurt. Combina-ho amb nabius, rics en antioxidants, i flocs de civada, que aporten gran quantitat de fibra, i tindràs un snack perfecte per menjar entre hores.

Palets de pastanaga amb crema de formatge light

Els palets de pastanaga són un snack clàssic per als que segueixen dieta i volen evitar un pica-pica poc sa. Acompanya'ls amb un formatge cremós light i veuràs com sacies la gana de la manera més saludable.

Sandvitx de pa integral, tomàquet i ou dur

Si no vols arribar a casa amb una fam terrible i caure en temptacions poc saludables, prova de preparar-te aquest desitjable sandvitx.

Torrada d'hummus

L'hummus és una pasta de cigrons d'origen àrab amb una elevada quantitat de proteïnes i minerals i baix en greixos. És senzill de fer a casa o bé es pot comprar ja fet. Unta'l en una llesca de pa torrat integral per obtenir un snack ric, sa i saciant.