17 de setembre de 2019
17.09.2019
Diari de Girona

Bistrots de París cobren per les rodanxes de llimona

La facturació de 50 cèntims per un tros en una beguda fa que les xarxes explotin contra l'abús d'alguns restauradors

17.09.2019 | 20:19
Bistrots de París cobren per les rodanxes de llimona

5,50 euros per una aigua amb gas, que es converteixen en sis a l'hora de pagar el compte. El motiu, el recàrrec que imposen alguns bistrots parisencs per encarir el preu de les seves consumicions. El passat dilluns, una periodista francesa va patir en les seves pròpies carns aquest abús i ho va denunciar a les xarxes socials.En un bar del districte XV de la capital francesa, proper a la Torre Eiffel, el compte per una simple aigua amb gas, bastant inflat per l'afluència turística a la zona, encara va patir l'addició de 50 cèntims addicionals a causa de la "rodanxa de llimona". La informadora va compartir una foto del compte a les xarxes socials que aviat es va fer viral i va acumular molts comentaris crítics amb la mesura.

Si bé el cobrament no és pas il·legal, ja que els suplements es poden facturar sempre que siguin informats al consumidor. I de fet, l'establiment denunciat ho informa, tot i que amb una línia pràcticament il·legible al menú i que passa fàcilment desapercebuda.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

 

L’estiu continua a les Canàries

Firma BeContent

El clima càlid i agradable de les Illes permet al viatger seguir disfrutant al setembre de les activitats estiuenques amb totes les garanties d’higiene i seguretat