Un dia tan especial es mereix, evidentment, un vestit únic i irrepetible. Triar bé el vestit de casament és primordial. Una bona elecció és fer-ho amb qualsevol dels dissenys que presenta Francesca Marlop des del seu estudi de Sant Gregori.

Dels seus dissenys s'assegura que tenen un segell inconfundible marcats per tot el que ha de tenir un vestit de cerimònia: l'elegància, la feminitat, qualitat i comoditat. Per aquest moiu, els acabats que escull la dissenyadora gironina converteixen les seves creacions en peces úniques que perduren en el temps.

Marlop explica des del seu estudi que fa realitat els somnis de dones especials que busquen un vestit únic per estar radiants en un esdeveniment tan important. La seva experiència i mans dissenyen peces personalitzades amb teixits purament esquisits i amb uns acabats artesanals. Això fa que cada creació es converteixi en una petita història d'amor, segons ho defineix ella mateixa.

La seva és una història d'amor amb la moda amb núvies molt especials que busquen per al seu dia un vestit que sigui, al final, un autèntic tresor.