El restaurant barceloní CactusCat ha estat escollit segon millor restaurant vegà del món, segons l'aplicació de referència per als seus usuaris Happy Cow.

CactusCat Bar, ubicat al carrer Valldonzella de Barcelona, al barri de Raval, ha superat a Saido, a Tòquio, i Roots Foods and Culture, a Grècia, dos referents internacionals.

A la llista de Happy Cow apareixen altres restaurants espanyols: Bite Me Café, a Madrid (26); Baobab, a Fuerteventura (38); The Wala Room, a Torremolinos (47); Mad Mad Vegan, a Madrid (54); i Gio Plant-Based Cuisine, a Marbella (62).

L'establiment barceloní, que barreja menjar tradicional de Catalunya amb un menú internacional, apareix en el rànquing dels bars/restaurants de menjar vegà com el segon millor valorat del planeta.

Carles, australià establert a Catalunya des de fa més d'una dècada, i Gilbert, són els creadors i l'ànima d'aquest restaurant.

El plat estrella de el local és un combinat estil anglès veganitzat, protagonista dels seus 'brunch', que conviu a la carta amb pancakes, torrades i tapes, entre elles uns falsos calamars de 'konjac' i croquetes de quinoa. Pel que fa a les postres, ofereixen pastissos, magdalenes o taula de formatges.

Com el nom del local deixa entreveure, els animals són més que benvinguts i reben tan bon tracte com els seus acompanyants: galetes especials i aigua repartida per diferents indrets del local.