Productes per netejar el forn n'hi ha molts, però a vegades la solució està en "ingredients" que tots tenim a casa i amb els quals podem fer el millor netejador de forn (i barat, molt barat).

La brutícia que s'acumula en el forn és una de les més difícils d'eliminar, però per tot hi ha una solució. Amb aquesta "recepta casolana" el forn lluirà com nou en només cinc minuts.

Aquests són els ingredients que necessitaràs per fer aquest producte casolà per forn. En un bol barreja un got de bicarbonat de sodi, un got d'aigua i un raig de vinagre. Després s'ha de remoure la barreja i aplicar-la sobre la brutícia del forn amb un fregall. No es tracta de fregar, sinó de deixar la quantitat més gran del producte que hem preparat a sobre la superfície a netejar.

Quan ja hàgim repartit la barreja, s'ha de posar el forn en funcionament i amb un recipient de forn amb aigua en el seu interior. El temps òptim per aconseguir l'efecte desitjat és de 45 minuts a 100 graus.

Una vegada transcorregut aquest temps, la brutícia ja estarà llesta per ser retirada amb l'ajuda d'una esponja o una baieta humida. No cal fregar. En cinc minuts el forn estarà completament net amb aquest truc.