30 de octubre de 2020
30.10.2020
Diari de Girona

Marta Ferrusola rep l'alta a la Vall d'Hebron i ingressa al Parc Sanitari Pere Virgili

La dona de l'expresident de la Generalitat ha rebut l'alta després d'estar ingressada des de l'1 d'agost per una caiguda

30.10.2020 | 15:21
Marta Ferrusola rep l'alta a la Vall d'Hebron i ingressa al Parc Sanitari Pere Virgili

La dona de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Marta Ferrusola, ja ha rebut l'alta després d'estar ingressada des de l'1 d'agost a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i ara roman al Parc Sanitari Pere Virgili.

Així ho han explicat aquest divendres fonts de la Vall d'Hebron a Europa Press, sense precisar més detalls al respecte, tampoc quan va rebre l'alta.

Ferrusola va ingressar en estat greu a la tarda de l'1 d'agost després d'una caiguda a casa seva a Queralbs per la qual va ser intervinguda a l'hospital aquest mateix dia.

El Parc Sanitari Pere Virgili és una empresa pública de la Generalitat, adscrita al Servei Català de la Salut, que gestiona serveis d'atenció intermèdia i atenció primària a Barcelona.

L'esposa de l'expresident Pujol té 85 anys, és mare de set fills amb Jordi Pujol i es troba actualment processada per l'Audiència Nacional.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

 

L’estiu continua a les Canàries

Firma BeContent

El clima càlid i agradable de les Illes permet al viatger seguir disfrutant al setembre de les activitats estiuenques amb totes les garanties d’higiene i seguretat