El Bo.Tic de Corçà del xef Albert Sastregener ha estat el restaurant gironí que ha aconseguit la seva segona estrella. Bo.TiC, dirigit pel cuiner Albert Sastregener i la sommelier Cristina Torrent, ofereix des de 2007 en una antiga fàbrica de carruatges a Corçà (Girona) una proposta gastronòmica d'autor amb l'essència de la cuina tradicional catalana. Els inspectors lloen els seus "elaboracions creatives d'enorme nivell tècnic, respectuoses amb la tradició però fidels, sobretot, a aconseguir nitidesa en cada gust".

Dos restaurants gironins han aconseguit la seva primera estrella a la guia. l'Atempo a Sant Julià de Ramis liderat per Jordi Cruz i Iñaki ALdrey i L'Aliança 1919 d'Anglès amb el xef Álex Carrero.

La nova distinció de l'Estrella Verda que vol premiar aquells restaurants amb una especial atenció per la sostenibilitat ha estat atorgada a dos establiments gironins. Casa Albets de Lladurs i Les Cols a Olot.

A les comarques gironines, a la guia 2021, hi ha un restaurant amb una estrella, tres amb dues i dotze amb una. Són els següents:

· TRES ESTRELLES MICHELIN

El Celller de Can Roca, Girona

· DUES ESTRELLES MICHELIN

Les Cols, Olot

Miramar, Llançà

Bo.Tic, Corçà

· UNA ESTRELLA MICHELIN

Ca l'Enric, La Vall de Bianya

Massana, Girona

Ca l'Arpa, Banyoles

Atempo, Sant Julià de Ramis

L'Aliança 1919. Anglès

Casamar, Llafranc

Les Magnòlies, Arbúcies

Empòrium, Castelló d'Empúries

Fonda Xesc, Gombrèn

Els Tinars, Llagostera

Castell Peralada, Peralada

La Cuina de Can Simon, Tossa de Mar