L'actriu Demi Moore ha format part de l'elenc de models que ha presentat la col·lecció primavera-estiu 2021 d'alta costura de Kim Jones per a la firma italiana Fendi, una desfilada "fashion film" amb seients buits en el qual també han participat Naomi Campbell, Kate Moos, la seva filla Lila i Bella Hadid.

"Complint un somni adolescent ... Gràcies Kim Jones per convidar-me a obrir el xou de Fendi SS21 ¿Felicitats per un debut tan bonic i màgic!", Ha escrit.

Però si alguna cosa ha cridat l'atenció de la seva aparició, lluint unes arracades maxi, un top en V de generós escot que ocultava les seves mans i una faldilla cenyida, ha estat el seu rostre, cisellat estèticament.

Un detall que no ha passat desapercebut a les xarxes socials amb milers de comentaris molt poc favorables, especialment, perquè en alguna ocasió l'actriu no es mostrava partidària dels retocs estètics.

Kim Jones va arribar a Fendi després de la mort de Karl Lagerfeld i compta amb el suport de la casa italiana que no ha dubtat d'envoltar-lo de "amigues" en la seva primera col·lecció.

Una col·lecció en la qual Jones ret homenatge a la història de la casa romana inspirant-se en l'"encant de Virginia Woolf i la creativitat de Vanessa Bell" ha explicat el dissenyador.

Peces d'una feminitat delicada que juguen també a l'androgínia en què reflexiona sobre la creativitat atemporal que imprimeix en una col·lecció on la literatura és molt present, de vegades com un clutch en forma de llibre enquadernat en metall, altres com línies de text inscrit en minaudières -bosses de nit-de nacre o botes de cuir.