10 de febrer de 2021
10.02.2021
Diari de Girona

Sara Carbonero recau del càncer i és operada d'urgència

La presentadora i model està ingressada en un hospital de Madrid

10.02.2021 | 14:59
Sara Carbonero recau del càncer i és operada d'urgència

Sara Carbonero ha patit una recaiguda en el càncer d'ovari que li va ser diagnosticat al maig de 2019 i que està ingressada en un hospital madrileny, avançava ahir el diari ABC. Tot i que no hi ha informació oficial sobre el seu estat de salut, diferents fonts apunten que la dona d'Iker Casillas hauria estat operada d'urgència i, a hores d'ara, i envoltada de les persones més importants de la seva vida, es trobaria recuperant-se de la intervenció.

Poc abans de conèixer la notícia, Sara, que és una apassionada de la música, compartia, a través del seu compte d'Instagram, quina cançó la s'inspirava en aquest moment, "Espíritu Santo" del grup Facto de la fe i las flores azules. Un tema alegre que no feia sospitar que era a l'hospital des d'on estava recomanant-lo.

Des de llavors, la periodista no havia tornat a publicar res en les seves xarxes socials i tampoc ha confirmat el seu ingrés hospitalari ni parlat de com es troba després de patir una recaiguda en la seva malaltia, de la qual estava completament recuperada.

No obstant això, acaba de compartir una història al seu compte d'Instagram amb la qual, sense necessitat de paraules i demostrant una vegada més la seva força i positivitat, ha confessat com afronta aquest inesperat sotrac en la seva salut quan està en un dels seus millors moments a tots els nivells.

Un vídeo en què es veu a dues exòtiques cacatues blanques que escolten música. Mentre una està capbaix i sense moure's, l'altra opta per ballar i desplegar el seu vistós plomall de plomes, gaudint del que està escoltant. Com a acompanyament, una senzilla frase amb què Sara fa tota una declaració d'intencions: "Aquí tens dues maneres d'enfrontar el teu dia a dia".

I, pel que sembla, la periodista té molt clar que serà de les que posa un somriure a la vida i, com el mateix Iker Casillas va assenyalar en el 37 aniversari de la Sara, ballarà fins al final, superant aquesta recaiguda amb la positivitat i la força que la caracteritza.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook