Sara Carbonero està ingressada en un hospital madrileny, avançava ahir el diari ABC, que ho atribuïa a una recaiguda del càncer d'ovaris que va patir fa uns mesos. No obstant això, fonts properes a la periodista han assegurat que l'operació no té a veure amb una recaiguda del càncer, sinó a una altra dolència.

Poc abans de conèixer la notícia, Sara, que és una apassionada de la música, compartia, a través del seu compte d'Instagram, quina cançó la s'inspirava en aquest moment, "Espíritu Santo" del grup Facto de la fe i las flores azules. Un tema alegre que no feia sospitar que era a l'hospital des d'on estava recomanant-lo.

Des de llavors, la periodista no havia tornat a publicar res en les seves xarxes socials. No obstant això, acaba de compartir una història al seu compte d'Instagram amb la qual, sense necessitat de paraules i demostrant una vegada més la seva força i positivitat, ha confessat com afronta aquest inesperat sotrac en la seva salut quan està en un dels seus millors moments a tots els nivells.

Un vídeo en què es veu a dues exòtiques cacatues blanques que escolten música. Mentre una està capbaix i sense moure's, l'altra opta per ballar i desplegar el seu vistós plomall de plomes, gaudint del que està escoltant. Com a acompanyament, una senzilla frase amb què Sara fa tota una declaració d'intencions: "Aquí tens dues maneres d'enfrontar el teu dia a dia".

I, pel que sembla, la periodista té molt clar que serà de les que posa un somriure a la vida i, com el mateix Iker Casillas va assenyalar en el 37 aniversari de la Sara, ballarà fins al final, superant aquesta recaiguda amb la positivitat i la força que la caracteritza.