Diari de Girona posa a disposició de tots els seus lectors i subscriptors una llanterna que incorpora una caixa d'eines amb un joc de quatre tipus de tornavisos que ens permetran fer múltiples funcions. La llanterna, de 19 centímetres de llarg per 11 d'amplada i que funciona amb 4 piles AA que no estan incloses, és un element molt pràctic que els lectors poden obtenir al preu de 9'95 euros mentre que pels subscriptors tenen reservat un preu especial de 8'95 euros.

La caixa d'eines que ve incorporada a la base inclou 4 tornavisos de precisió, 2 plans i 2 «phillips», 1 connector de tornavís, 18 peces capçals de tornavís amb 9 tubs, 11 bits, 4 plans i 3 «phillips» i 4 hexagonals «allen» per facilitar diferents operacions de manera precisa. A més, la llanterna té la particularitat que incorpora una llum posterior vermella a manera d'emergència i alerta.

Els lectors i subscriptors poden aconseguir aquesta nova promoció a les oficines del diari situades al Passeig General Mendoza, número 2 baixos de Girona.