26 de febrer de 2021
26.02.2021
Diari de Girona

El truc casolā per netejar i desinfectar el vāter en menys d'un minut

Un remei fācil i barat per a la neteja del vāter

26.02.2021 | 18:19
El truc casolā per netejar i desinfectar el vāter en menys d'un minut

Netejar la llar acostuma a ser una tasca pesada per a la gran majoria. No obstant això, la seva importància és capital a l'hora de mantenir una casa lliure de bacteris que puguin perjudicar la nostra salut. Netejar i desinfectar és una cosa que s'ha d'intentar fer sovint i minuciosament perquè la brutícia desaparegui de manera efectiva. La cuina i el bany són els dos espais que requereixen especial atenció a l'hora de mantenir neta la nostra casa.

És important fregar, però també és fonamental netejar la pols del terra i de les parets. Existeixen multitud de productes i de marques en el supermercat per afegir al nostre arsenal de neteja i combatre la brutícia. No obstant això, existeixen remeis casolans igual d'efectius (i fins i tot més saludables) per netejar la casa i que a més no suposa un cost addicional per a la nostra butxaca.

El vàter del quarto de bany és un dels llocs que més brutícia acumula i que requereix especial atenció per a la seva neteja. Per això, aquí et mostrem un producte que tens a casa i que t'ajudarà a deixar aquest espai de la teva llar tan lluent i lliure de bacteris com el primer dia. Es tracta del vinagre, un aliat fonamental contra la brutícia. Les seves propietats desinfectants el converteixen en un element fonamental a l'hora de netejar qualsevol racó. El més convenient per eliminar la brutícia visible és escalfar un got de vinagre a una temperatura de 40 graus. A continuació, el barregem amb bicarbonat de sodi i una solució de iode. Després, aboca la mescla en el vàter i frega'l per tal d'eliminar la brutícia. Una altra opció és abocar el producte en el tanc del vàter i deixar que reposi durant tota la nit perquè el producte actuï.

El vinagre és molt útil per a la neteja de qualsevol superfície de la cuina i també del bany.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit