Comença la primavera i és possible que el teu objectiu sigui perdre alguns quilos abans de la temporada d'estiu per sentir-te més segur/a quan et posis el banyador o roba més lleugera. Per a això, necessites tenir una font de motivació interior que t'empenyi cap al teu objectiu. No obstant això aquesta font com tot en la vida també s'esgota, i és per això que et donarem tres recomanacions per no perdre de vista el teu objectiu. Són simples canvis que faràs en la teva vida diària i alhora funcionaran com a recordatori de per què estàs fent això.

  1. Fes el teu pla de menjars setmanal: D'aquesta manera no hauràs d'improvisar a l'hora de dinar, només has de revisar què vas planificar per a x dia en x hora, agafar-ho de la nevera o preparar-ho al moment. Axií podràs comptar les calories que consumeixes en un dia.
  2. Exercici en grup: Quan surts a fer exercicis amb altres persones crees un compromís més fort encara, primer perquè resulta més amè i també perquè no vols fallar-li als altres. Recorda que les activitats a l'aire lliure estan restringides a un màxim de sis persona a causa de les restriccions del Procicat.
  3. Porta els berenars amb tu: Així, de la mateixa manera que ja vas planificar els teus menjars no et veuràs temptat a comprar dolços i llaminadures al carrer que t'allunyin del teu objectiu en cap moment.