02 de abril de 2021
02.04.2021
Diari de Girona

L'aliment amb el qual (segons els nutricionistes) t'aprimaràs i cremaràs greix si els menges cada dia des d'avui mateix

T'expliquem com portar una dieta saludable i perdre aquests quilos de més afegint aquesta rutina en el teu dia a dia

02.04.2021 | 11:11
L'aliment amb el qual (segons els nutricionistes) t'aprimaràs i cremaràs greix si els menges cada dia des d'avui mateix

Quan comences un pla d'aprimament sempre sorgeixen dues preguntes claus: quins aliments he de menjar?, quins exercicis m'ajudaran? Moltes vegades la mandra de trencar els hàbits diaris comporta pensar que una dieta saludable va lligada només a simples amanides i a passar hores i hores al gimnàs aixecant pesos o corrent. Però això no és així. Existeixen múltiples acompanyaments amb els quals donar aquest toc especial de sabor als teus plats (en aquest article et revelem les cinc coses que no has de menjar si vols perdre pes) i les receptes són tan extenses com delicioses.

Si en alguna cosa coincideixen tots els experts en nutrició és que no existeixen les "dietes miracles" ni els denominats "superaliements". Perdre aquests quilos de més comporta esforç i paciència (en aquesta informació et parlàvem dels hàbits que has de canviar si vols aprimar), però aquesta constància és sinònim d'èxit i abans del que creguis començaràs a veure resultats. A més, i el més important, el teu cos i la teva salut t'ho agrairan.

No obstant això, si que existeix un aliment, com explica Proviotico a la seva pàgina, que et pot ajudar a perdre greix si el prens tots els dies. Es tracta dels fruits secs. Els experts coincideixen que ajuden a perdre pes i són un complet ideal per a evitar el temut "menjar entre hores". Tots els fruits secs tenen una característica comuna: la seva composició natural té un 50% menys d'aigua (d'aquí el seu nom). "30 grams al dia contribueixen a la pèrdua de greixos guanyat salut", expliquen des de Proviotico. Per a això, donen sis opcions amb la quantitat justa de fruits secs que s'han de consumir si es vol que el cos comenci a perdre greix.

El recomanable és ingerir al dia una d'aquestes opcions: 20 ametlles, 20 avellanes, 15 anacards, 18 meitats de nous, 60 festucs (pelats, això sí) i 15 nous de macadàmia. Amb aquestes quantitats t'assegures ingerir 30 grams de fruits secs al dia, els quals t'ajudaran a perdre greix. I si et passes de quantitat?, com expliquen en el post "no és la fi del món" ja "que tampoc s'ha vist un increment de pes significatiu".

Els fruits secs també tenen qualitats que ens ajuden a dormir bé, una cosa fonamental si hem establert un pla saludable ( en aquest article et diem l'hora que recomanen anar a dormir per perdre pes). Les ametlles, per exemple, contenen magnesi i triptòfan, un aminoàcid que genera vitamina B3 i serotonina, la qual és la responsable per a produir melatonina, una proteïna que s'encarrega de la funció del somni.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit