Ets amant del tiramisú? És una de les postres més aclamades. En aquesta recepta et mostrem com fer-lo més saludable per a poder menjar-lo amb més freqüència. No porta ingredients impossibles i es prepara en tot just 5 minuts (sense tenir en compte l'hora que necessita de repòs). Què aprofiti!

Ingredients

  • Tres llesques de pa de motlle integral
  • Una cullerada de cafè en pols, una altra d'estèvia o un altre tipus d'edulcorant
  • Una cullerada de canyella i una altra de cacau en pols
  • Mitja tassa de llet (pot ser de vaca, de coco, de civada, d'arròs...)
  • Cinc cullerades soperes de iogurt grec 0%
  • Dues unces de xocolata negra

Com fer un tiramisú saludable

Fer aquest tiramisú no té cap misteri. D'una banda, tallem la vora de les llesques del pa de motlle i les posem en remull en un plat en el qual hàgim barrejat la llet, el cafè en pols, l'estèvia i la canyella. Una vegada impregnades totes les llesques, és el moment de muntar el tiramisú.

Es pot fer en un recipient més gran per a després tallar-lo o en pots individuals. Comencem posant una llesca, després una capa de iogurt i empolvorem cacau en pols. Repetim aquesta opció tantes vegades com ens permeti l'alt del motlle. Quan acabem, bolquem la mescla de llet amb la qual mullem el pa en el recipient.

Per a acabar, segella amb canyella en pols i la xocolata fosca fosa (pots fondre'l a bany Maria o en el microones en lapses de 30 segons). Es pot canviar la canyella per cacau o coronar el tiramisú amb unes estelles de coco.

Aquesta preparació ha d'anar a la nevera durant una hora perquè reposi i tots els ingredients s'integrin i agafi una consistència similar a la d'un tiramisú hipercalòric.