La rentadora és un dels electrodomèstics que més hem de cuidar. No en va la nostra bugada i la roba que més ens agrada posar-nos depèn del fet que funcioni correctament. En diverses ocasions, encara que aquest electrodomèstic no estigui espatllat, genera molt males olors i ens dona la sensació que la roba no surt del tot neta. És igual les vegades que la rentis. La mala olor és especialment desagradable segons van passant els dies. Com podem solucionar-ho? Hem preguntat als experts en neteja i ho tenen clar. N'hi ha prou amb un senzill truc que pots aplicar en una sola nit perquè la teva rentadora torni a estar com nova.

La tècnica és senzilla. Empapa dues baietes amb una mica de lleixiu. Tingues en compte en aquest punt que estàs tractant amb un producte molt tòxic per la qual cosa si tens animals o nens petits a casa controla'ls durant les hores que apliquis aquest remei.

Una vegada que tinguis les baietes mullades deixa-les a sobre de les gomes de la rentadora durant tota la nit. L'endemà retira les baietes i posa una mica de vinagre de neteja en el lloc del suavitzant (en aquest article t'expliquem un altre truc per netejar amb vinagre). Fes una rentada llarga amb aigua calenta i la rentadora buida per evitar que quedin restes de lleixiu. I ja està.

Tingues en compte que és molt important sempre i en tot moment que cuidis la rentadora. És un dels electrodomèstics més cars que pots trobar. Els tècnics en aquesta mena d'electrodomèstics tenen clar que hi ha un error per sobre de tots que cal evitar: el de carregar en excés el tambor d'aquest electrodomèstic. I és que aquest error és el que fa que les rentadores s'espatllin (en aquest enllaç descobiràs com aconseguir que els teus llençols quedin suaus i agradables).