La rentadora és un dels electrodomèstics que menys cuidem a casa malgrat que és un dels més cars tant a l'hora de reparar com si vols comprar-ne una de nova. Els experts que arreglen aquest tipus de "màquines" ho tenen clar: la prevenció és (com en gairebé tot) fonamental. No en va està una mica més que estudiat que només s'espatlla allò que no es cuida. Llavors com ho podem fer perquè la nostra rentadora llueixi sempre com nova? No pot ser més senzill.

El primer que has de fer és utilitzar-la d'una forma total. En aquest enllaç t'expliquem el truc perquè faci bona olor i funcioni igual que el primer dia. Però encara pots millorar la seva vida útil. Els experts en neteja asseguren que de tant en tant has de netejar l'interior de la rentadora. I no només per conservar-la millor. També per evitar que la roba surti cada vegada pitjor. Com rentar aquesta zona? Tria un programa curt i ficant dins del tambor una mica de bicarbonat. Deixa que actuï i veuràs els resultats.

També hi ha un altre producte que es recomana cada vegada més per millorar l'estat en el qual queda la roba que treus de la rentadora i l'olor de les peces. Es tracta del vinagre. És un dels productes més recomanats en tota mena de tasques de neteja però també a l'hora de fer una cosa tan bàsica com posar la rentadora. I és que et permetrà potenciar les olors del suavitzant amb només tirar-ne una mica al mateix calaix en el qual poses aquest producte que cuida les teves peces.