Descobreix el coixí perfecte per descansar còmodament i alleugerir els dolors d’esquena gràcies al coixí ergonòmic per a les cames que t’ofereix Diari de Girona.

El seu disseny ergonòmic s’adapta a les corbes de les cames i fa que les cames, malucs i columna es mantinguin alineades de forma perfecta millorant la circulació sanguínia mentre es dorm. Està equipat amb una funda de polièster rentable i té la capacitat de tornar sempre a la seva forma gràcies a la seva escuma de memòria. Disposa de miniperforacions per facilitar la ventilació i mantenir-se fresc i sec.

El coixí ergonòmic permet que el maluc, la cintura i l’esquena baixa reposin sense cap tensió i redueix les contraccions musculars i el dolor en aquestes zones. A més, el coixí absorbeix la pressió del cos i disminueix la rigidesa que és la causa principal de les molèsties a la ciàtica. Si es tenen rampes, cames cansades o fins i tot varius, aquest coixí ajuda a disminuir aquests problemes perquè estimula la circulació de les cames. Pel fet que la columna romangui recta, durant les hores de son, fa que millori la postura corporal.

Els lectors de Diari de Girona poden adquirir aquest coixí ergonòmic per les cames al preu de 14’90 euros mentre que el preu pels subscriptors és de 12’90 euros. Es pot comprar a les oficines del diari situades al Passeig General Mendoza número 2 baixos de Girona.