Diari de Girona ofereix als seus lectors i subscriptors la possibilitat d'adquirir una manta Plaid Sherpa de Burrito Blanco a les oficines del diari del passeig General Mendoza, 2 de Girona. Es tracta d'una pràctica i còmoda manta, suau i lleugera, confeccionada per una cara amb teixit nacarina d’efecte canalé extremadament suau, i per l’altra, amb un agradable i càlid teixit sherpa de color blanc. D’aquesta manera podrà abrigar-se d’una manera càlida i confortable, al mateix temps que donarà un toc de distinció a qualsevol habitació de la seva llar. 

Tant de dia com de nit les mantes són essencials. Quan t’asseus al sofà per relaxar-te o per veure la televisió, és ideal tapar-se amb una manta per escalfar-se i sentir-te còmode. Al vespre, una manta ens proporciona el confort que necessitem en les fredes nits d’hivern.

La manta està disponible en tres colors: gris, camell i marfil, i en dues mides: 130x170 cm i una mesura extragran de170x240 cm.

Una manta que té un fàcil manteniment, ja que es pot rentar a màquina amb un programa delicat. Això sí, es recomana rentar separadament abans del primer ús.

Els subscriptors de Diari de Girona poden adquirir la manta de mida petita al preu de 19,90 euros mentre que la gran costa 27'90. Pel que fa als lectors el preu de la manta petita és de 21'90 i la gran 29'90 euros.