Els lectors i subscriptors de Diari de Girona podran adquirir un joc de tres paelles de la casa Castey, a les oficines del diari, al passeig General Mendoza, 2 de Girona.

El conjunt de paelles és d’alumini forjat de 4 mil·límetres de gruix a la base i 3 mil·límetres a la paret lateral que permet que l’escalfor es reparteixi de manera uniforme.

El mànec de les paelles és ergonòmic de baquelita termoestable “soft touch” amb una ranura per recolzar la cullera. Estan lliures de PFOA, el que permeten que siguin catalogades com a respectuoses amb el medi ambient.

Les mides de les paelles, de 18, 22 i 26 centímetres, les fan adequades per tot tipus de cuines que funcionen amb gas, inducció, elèctric i vitroceràmica. A més són fàcils de netejar i aptes per posar-les al rentavaixelles.

Les paelles són d’alta qualitat gràcies a la tecnologia, el disseny i les prestacions que dona la reconeguda marca Castey, situada a Riudellots de la Selva. Una empresa catalana els inicis de la qual es remunten al segle XVI, fet que la converteix en l’empresa del sector amb més antiguitat del món.

Els subscriptors de Diari de Girona poden adquirir el joc de paelles per només 39,99 euros, i els lectors al preu de 44,99 euros.

Es poden comprar a les oficines del diari, situades al passeig General Mendoza, 2 de Girona, en horari de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 2 del migdia i també de 4 a 7 de la tarda i divendres de les 9 del matí a les 3 de la tarda.