Sol, vent, clor, salnitre..., durant l'estiu són moltes les agressions a les quals estan sotmesos tant el cabell com el cuir cabellut. Les conseqüències més habituals acostumen a ser un cabell eixut, fràgil, trencadís, sense lluentor o amb les puntes obertes, però també pot provocar caiguda capil·lar (la qual notarem a la tardor) o sensibilitzar el cuir cabellut. Caroline Greyl, presidenta de Leonor Greyl, ens revela com hauria de ser el teu protector capil·lar a l'estiu.

Sense la protecció adequada, les conseqüències de l'exposició solar sobre el cabell són nefastes: els raigs ultraviolats cremen la cutícula, la capa externa del cabell, la qual cosa provoca encrespament; descomponen la fibra de queratina del cabell, la qual cosa es tradueix en cabelleres extremadament seques, febles i trencadisses i finalment, l'afebliment de la cutícula capil·lar, provoca un cabell molt arrissat, eixut i immanejable.

Protector capil·lar a l'estiu

  1. Aposta pels filtres naturals: Ingredients botànics que proporcionen protecció contra la radiació ultraviolada. És el cas, per exemple, de les proteïnes de moringa, i d'altres actius naturals com els olis de karanja i de mongongo que potencien la protecció contra la radiació ultraviolada.
  2. Gens d'alcohol: Almenys en el teu protector capil·lar! Als efectes deshidratants del sol, se sumen els de l'alcohol que no només resseca el cabell, també el cuir cabellut provocant encrespament, descamació i fins i tot caiguda capil·lar.
  3. No a les silicones: Poden provocar irritació en la pell i picor en el cuir cabellut. Però és que a més, al marge del seu efecte sobre el cabell, les silicones que dipositis en el teu cabell es queden en l'aigua amb cada bany contaminant mars i oceans.
  4. Doble protecció: Als filtres solars han d'afegir-se extractes botànics que evitin l'oxidació del color, hidratin, nodreixin i reestructurin el cabell danyat.
  5. Conservants naturals: Les fórmules més respectuoses amb conservants 100% naturals són la millor alternativa de protecció sota el sol perquè compleixen la seva funció sense alterar la fibra capil·lar i el cabell. Els protectors solars de Leonor Greyl incorporen un conservant totalment natural obtingut gràcies a la combinació d'un nivell de pH àcid amb tres conservants d'origen vegetal: aranja, calamó aromàtic i shiso.