Estic en un casament i a l'altar han posat aquesta peça referència” escrivia un usuari anomenat Àlex abans de posar emoticones de salutació militar. I és veritat que la referència ha provocat aplaudiments generalitzats entre totes les persones de Twitter que ho han vist i gaudit. Què es podia veure? Ni més ni menys que una trompa blava i un gran paraigües groc. La referència feia al·lusió a una gran sèrie televisiva que ja va acabar fa anys.

El tuit i la foto ja han sumat més de 4.000 retuits, 1.200 respostes i 27.500 m'agrades en tot just tres dies des que es va publicar. Un autèntic rècord pel que fa a interaccions. Les respostes han estat molt variades, entre elles, les que més han estat les que han aplaudit la referència a la sèrie. Altres han decidit filosofar una mica demanant-se si feia referència algun personatge concret.

L'autor del tuit ha hagut de contestar dient “Per als pesats: no representa a cap personatge, representa el missatge d'amor que es va donar a la sèrie a través d'aquests objectes”.