Com utilitzar correctament les dues cares del paper d’alumini
Depenent de la situació, convé utilitzar la cara brillant o la cara mat
Ja sigui per mantenir el menjar en bon estat o per netejar la paella que acabes d’utilitzar, sens dubte el paper d’alumini és un dels teus millors aliats a la cuina (o fora) per la seva gran versatilitat.
Una de les seves característiques és tenir una de les cares brillant, i una altra de mat. Tot i que poca gent es posi a pensar en aquest fet, el cert és que, depenent de la situació, convé utilitzar-ne preferiblement una o l’altra.
El truc per uns plats més suculents
A l’hora d’embolicar un entrepà o un tros de tomàquet, no importa quina de les dues parts –si la mat o la brillant– queda cap a fora. Tot i que per costum, gairebé sempre sigui la brillant. Però si vols utilitzar-lo per cuinar alguna cosa al forn, els experts recomanen que la part mat estigui cap a fora.
El motiu? A la cara brillant es reflecteix més la llum, per la qual cosa pot acumular més la calor. D’aquesta manera, els plats quedaran més sucosos, conservant els líquids a l’embolcall, i evitant barreges innecessàries amb altres ingredients.
- Girona - GironèsAquest és el recorregut de la Processó del Sant Enterrament d'aquest divendres a Girona
- CulturaMor la periodista Anna Pérez Pagès
- L'Alt EmpordàUn informe alerta de l’elevat percentatge de persones de més de 65 anys a Portbou
- ComarquesCrida a la participació per a la detecció precoç del càncer de còlon a les comarques gironines
- CatalunyaDani Alves compareix a l'Audiència per primera vegada després de sortir de la presó sota fiança
- ComarquesUna gironina se situa entre els millors metges d’Espanya segons Forbes
- Girona - GironèsDe Llagostera a Portugal amb el cotxe de «Cazafantasmas»
- On CatalunyaDeu plans per gaudir d’un gran cap de setmana de Pasqua a les comarques de Girona