Els electrodomèstics són una part fonamental a l'hora de fer-nos la vida més fàcil. Recentment han anat sortint cada cop més robots de cuina disposats a alleugerir-nos la tasca de cuinar.

D'aquesta manera, des d'El Corte Inglés han rebaixat els preus d'un dels més útils per a la nostra llar una mica abans del Black Friday.

D'aquesta manera, tots els establiments s'han preparat per portar-nos els millors descomptes en multitud d'articles, cosa que inclou el robot de cuina Taurus MyCook Touch, amb un super descompte del 34% que deixa aquest robot de cuina intel·ligent i controlable a través del telèfon mòbil a un preu de 649 euros.

Una inversió força interessant ja que el preu cau davant del de la competència d'una manera molt notable.

Amb pantalla tàctil de 7 polzades, connexió Wi-Fi, servei multidispositiu, receptari integrat sense connexió i receptes il·limitades a l'hora de connectar-te a internet, es converteix en un electrodomèstic sense rival a la nostra cuina.

Compte amb 2 litres de capacitat, 10 velocitats, turbo, funcions com sofregit, picar, moldre triturar, emulsionar, amassar i fins i tot cuina al vapor. Un dels avantatges davant de la competència és que també et pesa els ingredients, per la qual cosa pots introduir les quantitats exactes.