Moltes botigues han avançat les rebaixes del Black Friday: des d’<strong>Amazon</strong>, que ho ha fet una setmana abans, fins a <strong>Renfe</strong>, que també ha decidit avançar les seves ofertes i fer-les coincidir amb l’estrena d’<strong>Iryo</strong>, un altre competidor per als seus trens d’alta velocitat.

També Inditex, el gegant de la moda, avança el seu Black Friday a les botigues de la cadena –Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Massimo Dutti, Oysho...–, com ja va fer en anys anteriors, tot i que només per a clients. És a dir, aquells que tinguin descarregada l’ ‘app’ de Zara o de la resta de marques podran obtenir descomptes del 40% el dia abans, el 24 de novembre, cap a les 20 hores a l’‘app’. A partir de les 22, també a la pàgina web i durant tot el dia 25 s’aplicaran a les botigues físiques.

Tot i això, qui hagi intentat comprar a Zara o qualsevol de les botigues d’Inditex per Black Friday o rebaixes sap que és una bogeria. Així que hi ha certs trucs que pots seguir per obtenir els millors descomptes:

  1. Final de la botiga. Totes les botigues, supermercats inclosos, solen col·locar les coses que volen que t’emportis (o la roba de temporada, en aquest cas) a l’entrada. I les rebaixes o gangues al final de tot, perquè hagis de travessar tota la botiga per accedir-hi.
  2. Emprovadors o zona d’espera de comandes. En aquests dies, els empleats d’Inditex no donen l’abast a l’hora de col·locar les peces que la gent s’ha emportat als emprovadors. Així que a les burres dels emprovadors pots trobar la teva talla o alguna ganga que algú hagi hagut de deixar. Això sí, hauràs d’esperar que l’empleat ho decideixi col·locar. El mateix passa amb la zona d’espera de comandes: potser hi ha devolucions que no s’han tornat i que pots trobar-les allà, al mig de la muntanya de roba.
  3. Comprovar l’etiqueta amb l’escàner de l’aplicació. Perquè pot ser que s’hagi fet el descompte, però no s’hagi pogut marcar amb la rebaixa. Si hi ha una cosa que t’agradi, agafa-ho i escaneja-ho per comprovar-ho.
  4. Roba de fora de temporada. La roba d’estiu serà més barata per Black Friday que la de tardor o hivern.