Cuina saludable
El truc infal·lible d’Arguiñano per rentar correctament el bròcoli
És molt important rentar bé les verdures abans de consumir-les per eliminar tota resta de terra o insectes.
El Periódico
Rentar les verdures és un pas molt important abans de cuinar-les i consumir-les. Perquè poden contenir restes de terra, insectes o químics com pesticides, entre altres elements indesitjats.
Karlos Arguiñano té un mètode molt senzill per rentar correctament el bròcoli i l’ha explicat en el seu programa ‘Cuina Abierta’, a Antena 3. Els passos a seguir són els següents:
- Omplir un bol gran amb aigua
- Afegir un rajolí de vinagre blanc
- Tallar poms de bròcoli i anar afegint-los d’un en un al bol amb la barreja
- Remoure el bròcoli en la barreja d’aigua i vinagre
- Escórrer el bròcoli
- Un poble de l'Alt Empordà és un dels més feliços d'Espanya, segons un estudi
- Les empreses gironines reclamen solucions pel «problema» de les baixes laborals
- Mor el filòsof Josep Maria Terricabras
- Rebenta l'aparador d'una botiga de Salt, roba electrodomèstics i el detenen quan encara els traginava
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Rebenten més de 20 cotxes en una sola nit a Lloret de Mar
- La reforma del passeig de Palamós començarà a la tardor, costarà 8 milions i permetrà guanyar una plaça oberta al mar
- Necrològiques del dimecres 17 d'abril de 2024