El Nadal és una de les èpoques de l'any que més esperem els gironins: a més de la càrrega tradicional d'aquesta festivitat, la tradició de comprar regals és una cosa que ens fa molta il·lusió.

Ara bé, a moltes empreses i grups d'amics, l'Amic Invisible es converteix en un costum odiós perquè ens toca gent amb qui no hi ha feeling, i en alguns casos, persones que no coneixem més enllà del seu nom i fotografia de WhatsApp. Quins regals els podem fer?

D'una banda, hem de pensar en regals impersonals, però valuosos: és a dir, encara que siguin regals que es poden fer a qualsevol company de feina o amic, que serveixin per a alguna cosa. En aquesta categoria inclouríem una ampolla de vi de qualitat, que vingui envasada en una caixa atractiva a la vista; també una bossa sorpresa d'alguna botiga coneguda com a Sephora, que les tenen disponibles per tan sols 9,99 euros.

Si coneixes alguna cosa sobre la persona que t'ha tocat a l'Amic Invisible, el millor és buscar un regal relacionat amb els seus hobbies: un joc de taula, un joc de cartes, un Funko Pop o un complement com un braçalet, collaret o arracades.

En definitiva, no cal escalfar-se gaire el cap per comprar un bon regal d'Amic Invisible: només has de tenir en compte a qui et toca donar un obsequi, i fer el que t'agradaria que et fessin amb tu.