Aquestes plantes t'ajudaran a eliminar les humitats a casa

Les habitacions que no estan ben ventilades són les més propenses a l'aparició d'humitats

El lavabo és una de les estances on més humitat s'acumula.

El lavabo és una de les estances on més humitat s'acumula. / CC0

Més de 100.000 espècies diferents. Les floridures són un conjunt de micelis que es manifesten, segons l'espècie, de diferents maneres i en diferents colors com el vermell, el negre, el blau, el verd i el gris. Quan es forma floridura a casa, és perquè l'habitació no està ben ventilada i, per tant, té greus problemes de ventilació i aïllament de la humitat.

Per evitar que la floridura es converteixi en un greu problema a casa teva i, sobretot, per a la teva salut, et proposem tres plantes que t'ajudaran a limitar els danys.

Les plantes que eviten les floridures i humitats

La floridura pot causar greus problemes de salut com asma, al·lèrgies, irritació, inflamació, erupcions i problemes respiratoris. Per posar remei a aquest problema, cal col·locar aquestes plantes per tota la casa, fins i tot al bany, cosa que permetrà captar la humitat i reduir la floridura a les parets.

  • Asparagus o esparreguera: perfectes quan es col·loquen al bany. Aquesta és una planta perenne, té una forma molt estranya, és suau i molt espessa. Es desenvolupa molt bé entre 25° i 7°, uns pocs graus menys podrien matar-la. Li agrada la llum filtrada i no directa, potser col·locar-la darrere una finestra.

  • Begonia: molt acolorida i viva. També en aquest cas tenim una planta perenne, perfecta per a totes les estances de la casa, però cal anar amb compte de no exposar-la a les gelades. Li agraden les temperatures més o menys constants i odia les massa fredes. Pots col·locar-la a qualsevol lloc, fins i tot a la cuina.

  • Aspidistra: és una planta que t'ajudarà a absorbir tota la humitat de casa teva, sobreviu fins i tot quan és oblidada, així que si no tens molt de temps per ocupar-te de les plantes és perfecta per a tu. Li encanta la humitat i la llum reflectida.