Coneixes el truc de les boles de paper d'alumini a la rentadora?

Un truc eficaç per aconseguir que la teva roba surti en perfectes condicions

El truc de les boles de paper d'alumini a la rentadora

El truc de les boles de paper d'alumini a la rentadora / freepik

Siguem sincers, fer les tasques de casa, no agrada! Però si comences a conèixer trucs, consells o remeis per fer-ho millor, més de pressa o acabar amb taques d'una forma eficaç, econòmica i senzilla, tot canvia. De vegades no és el temps el que necessites, sinó saber com fer-ho per aconseguir una estança o bugada impecables. En aquest cas, us desvelarem un truc per aconseguir una bugada perfecta, mentre cuides la teva rentadora. Tenir cura dels nostres electrodomèstics ens ajudarà a tenir més eficiència i més estalvi.

La rentadora elimina taques de la roba, però també la desgasta. Això es deu a les petites descàrregues que es produeixen per la fricció durant el centrifugat, les quals causen danys mínims, però irreversibles, sobre els productes tèxtils que es troben dins del tambor. Per sort, hi ha una manera ràpida i senzilla de solucionar aquest problema.

Rentar el plumífer a la rentadora

Compte amb la roba / freepik

Paper d’alumini

L’electricitat estàtica que es genera durant la rentada, sobretot en electrodomèstics o programes que utilitzen poca aigua, pot suposar un contratemps a l’hora de mantenir en bon estat de la roba. Aquesta acumulació de càrrega elèctrica atrau borrissols i altres elements cap a les peces, que pateixen el desgast al seu teixit o perden el seu aspecte original.

Amb tot, n’hi ha prou d’introduir tres boles de paper d’alumini al tambor de la rentadora perquè aquestes absorbeixin l’energia i protegeixin les peces de possibles perjudicis. D’aquesta manera, s’aconsegueix allargar la vida útil de la roba i, a més, es poden reutilitzar les boles a les rentades següents.