Cada petita ajuda suma

Quatre mil nens moren cada dia a causa de la falta d’accés a aigua neta i potable. Aquesta xifra impactant ens recorda que encara hi ha molt per fer per garantir que tothom tingui accés a un dels recursos més bàsics i importants per a la vida

Cada petita ajuda suma

Cada petita ajuda suma / jcomp

Atala Martín

Aprèn

  1. Llegeix històries inspiradores de tot el món a www.worldwaterday.org.
  2. Aprofundeix en les dades sobre l’aigua a la web de les Nacions Unides. (www.unwater.org) 
  3. Descobreix els temes que es debatran en la Conferència de les Nacions Unides. (sdgs.un.org/conferences/water2023)
  4. Consulta l’Informe Mundial de les Nacions Unides sobre el Desenvolupament dels Recursos Hídrics, sota el títol Accelerating change: Partnerships and cooperation 
  5. Aprofundeix en els problemes relacionats amb l’aigua i el sanejament del teu país o regió a través de les webs. (sdg6data.org/es) (washdata.org)

Actua

  1. Escriu les accions que et compromets a portar a terme per contribuir a resoldre la crisi de l’aigua i el sanejament a unwater.org/bethechange. 
  2. Reflexiona sobre el significat que l’aigua i el sanejament tenen per a tu i crea un dibuix, una cançó o una pel·lícula que inspiri els altres. 
  3. Organitza una xerrada a la teva escola per debatre sobre l’aigua i el sanejament. 

Comparteix

Publica els recursos del Dia Mundial de l’Aigua a les xarxes socials amb l’etiqueta #DiaMundialDeLAigua per fomentar el debat i conscienciar sobre el tema. Els pots descarregar de l’adreça www.worldwaterday.org/share. 

  1. Crea la teva llista d’acció. Decideix què faràs per contribuir a resoldre la crisi de l’aigua i el sanejament i comparteix-ho 
  2. Utilitza l’eina dels objectius mundials, disponible a www.worldwaterday.org/share, per crear i compartir a les xarxes socials una imatge amb text dirigida als líders mundials.