Recepta de Setmana Santa: com fer 'torrijas'en el microones
El típic dolç d'aquestes dates es pot preparar d'una forma fàcil i ràpida
J.E.
L'arribada de Setmana Santa ens porta a recuperar els grans clàssics d'aquestes dates i, entre ells, no pot faltar una de les tradicions més especials, les 'torrijas'.
És temps de recuperar la recepta més tradicional de la família o d'innovar amb noves formes de preparació d'aquest dolç aliment, que serveix tant per menjar durant l'esmorzar, el berenar o com a postres.
Si vols preparar 'torrijas', però no disposes de temps, et portem la solució: una recepta per cuinar-les utilitzant un microones i que quasi no et portarà temps i et permetrà degustar-les amb tot el seu sabor.
No et perdis ni un detall dels passos que t'ajudaran a ser el millor amfitrió d'aquesta Setmana Santa amb el dolç més típic, ple de tradició i de sabor.
Ingredients:
- Pa (dur)
- 1 ou
- 250 ml de llet amb llimona i canyella
- 30 g de sucre
- 5 g de mantega
Preparació:
- Posa a escalfar un cassó amb llet, canyella i la ratlladura de la llimona
- En un bol, bateig els ous i afegeix el sucre
- Talla el pa en llesques gruixudes
- Remulla les llesques en la llet i després l'ou. Aquest pas és especialment important. Assegura't que les 'torrijas' quedin ben remullades, emprant el temps que sigui precís per aquesta tasca
- Posa les llesques en un recipient apte per microones, prèviament cobert amb mantega
- Cobreix el recipient amb paper de forn i posa'l al microones (tres minuts a 750W)
- Enfarina les 'torrijas' amb una mica de sucre que t'hagi sobrat
- Un poble de l'Alt Empordà és un dels més feliços d'Espanya, segons un estudi
- Les empreses gironines reclamen solucions pel «problema» de les baixes laborals
- Mor el filòsof Josep Maria Terricabras
- La reforma del passeig de Palamós començarà a la tardor, costarà 8 milions i permetrà guanyar una plaça oberta al mar
- Rebenta l'aparador d'una botiga de Salt, roba electrodomèstics i el detenen quan encara els traginava
- L'hivern torna per Sant Jordi: els meteoròlegs alerten del fenomen que ens espera la setmana vinent a Catalunya
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona
- Abaten un senglar a la Devesa perquè s'apropava al centre de la ciutat