Una idea de maquillatge per a cada dona i ocasió

La pell necessita una preparació prèvia i ulls i llavis mereixen una atenció i cura especial

El maquillatge entra en el procés de preparació de qualsevol núvia. | DDG

El maquillatge entra en el procés de preparació de qualsevol núvia. | DDG / DDG/amic. GIRONA

DdG/AMIC

Romàntica, atrevida, natural... Has pensat com et vols maquillar el dia del teu casament? Cada núvia es mereix un maquillatge especial. No és el mateix tampoc un maquillatge per a una cerimònia d’estiu que una de primavera o hivern. Les condicions són molt diferents.

Look Nude Romàntic

Aquest look va dirigit a les núvies més sofisticades, més atrevides, però mantenint aquest punt dolç de tota núvia. Abans de començar amb un maquillatge de núvia és molt important preparar la pell abans de ser maquillada i aconseguir aquest efecte de pell neta i lluminosa tan buscat per part de la núvia. Per a això, és imprescindible aplicar un tractament intensiu a la cara, donarà lluminositat i alhora hidrata bé la pell, perfeccionant el resultat final.

En els ulls és recomanable marcar més la línia superior, a més d’aplicar tons rosats tant en els pòmuls com en l’os de la parpella. Els tons rosats aconsegueixen endolcir, encara més si és possible, l’expressió de la núvia. I, per als llavis, també es fa ús d’una barra de llavis de tons rosats.

Look Ecstasy

Hi ha núvies que volen allunyar-se dels looks més clàssics i ser una mica més atrevides en el maquillatge. Aquest look està pensat per a totes elles, per a les núvies més modernes i que volen seguir les últimes tendències.

Per a la preparació de la pell és imprescindible fer ús d’un tractament facial intensiu i d’il·luminador amb la finalitat d’obtenir la màxima lluminositat. En els ulls s’opta per tenir una parpella lluminosa, molt clara, aplicant ombres de tonalitat clares. Per tal de donar-li més profunditat, es delinea la part superior de l’ull. En definitiva, els ulls han d’estar marcats, però aconseguint un efecte «sense maquillar», que desprenguin naturalitat. Els llavis són els que han de concentrar més l’atenció, però aconseguint un efecte discret i, alhora, elegant.

Look Nude

És clau tenir la pell ben tractada i per a això s’aplica un tractament intensiu. Quant a la pell, amb l’objectiu d’obtenir una pell perfecta però amb un efecte «sense maquillatge», s’ha d’utilitzar una bona base de maquillatge per tal de cobrir totes les imperfeccions del rostre. A més, s’aplica una mica de coloret als pòmuls, sense marcar molt, amb l’objectiu de tenir un efecte de bona cara.

Per als ulls s’aplica ombres de tons beix per donar molta lluminositat i es delinea l’extrem superior amb un llapis marró, per intensificar la mirada. El toc final s’aconsegueix amb capes de màscara de pestanyes. Finalment, en els llavis s’opta per una barra en tons rosats.

Look Ulls

Hi ha núvies més atrevides que volen destacar més la part dels ulls, intensificant molt la mirada. És essencial preparar bé la pell, i per això és recomanable tractar-la amb un tractament intensiu, a més d’aplicar una mica d’il·luminador per tal de donar més lluminositat i aconseguir una pell radiant. Per a la pell, s’aplica una bona base de maquillatge que cobreixi la totalitat del rostre i s’aplica uns tocs de pols de sol en els pòmuls per obtenir un efecte bronzejat.

Quant a ulls, s’opta per uns ulls fumats amb un efecte Smokey eyes, aplicant ombres marrons i grisos en la parpella i delineant els ulls amb un llapis negre, marcant-los molt. I, per donar un toc de calidesa, s’aplica ombres d’ulls de terra de sol a la parpella mòbil. Amb l’objectiu d’intensificar la mirada, s’aplica diverses capes de màscara de pestanyes. El llavi ha de ser molt natural aconseguint un acabat mat. S’aplica la barra de llavis amb copets suaus per tal de tenir uns llavis acolorits, però sense que sembli que estiguin maquillats.