Coneix el sèrum d'àcid hialurònic que redueix les arrugues en temps rècord

Es tracta del sèrum de la marca d'alta cosmètica Sibari Republic que podràs aconseguir a la seva botiga de Girona a meitat de preu fins al 3 de juny

Sibari Republic obre botiga a Girona amb descomptes de fins a un 50%

Sibari Republic obre botiga a Girona amb descomptes de fins a un 50% / Cedida

Aina Llorente

Desenvolupada per un grup de científics bascos dedicats a crear productes que cuidin la salut de la pell, Sibari Republic opta per crear fórmules minimalistes que garanteixin l'eficàcia en la pell com la del seu famós Serum Origin.

Aquest sèrum ha estat acuradament formulat amb ingredients d'alta qualitat i fet a foc lent. La seva fórmula única i potent actua profundament en la pell reduint les arrugues en tan sols 28 dies. Gràcies a la seva formulació única de dos tipus d'àcid hialurònic, a més d'emplenar les arrugues, també té la capacitat d'hidratar la pell i millorar l'aspecte dels solcs, reduint la seva grandària.

El preu habitual del Serum Origin és de 115 €, però ara es podrà trobar per 57 € fins al 3 de juny només a la seva botiga de Girona, que està situada al C. Hortes 18.

El Serum Origin de Sibari Republic

El Serum Origin de Sibari Republic / Cedida

Resultats provats

Sibari Republic, és una marca d'alta cosmètica que va néixer a causa del coneixement i l'experiència Raúl Pérez, el director científic de la marca. Pérez, que sempre ha treballat en l'àmbit de la biomedicina per a crear productes per a aplicacions mèdiques, va decidir emprar tot aquest coneixement per a cuidar de la salut de la pell. “El nostre objectiu era clar: crear productes que fan el que prometen i això és el que ens diferencia de la competència. Per aquest motiu, sotmetem tots els productes a test d'eficàcia que garanteixen la seva efectivitat i els resultats”, explica Pérez.

Les proves d'eficàcia no són els únics que avalen els resultats dels seus productes; els diferents clients que visiten les seves botigues també ho fan: “No podem estar més contents amb l'acolliment que han tingut tots els nostres productes. Portem obrint botigues des de l’any 2020, i sempre ens trobem amb clientes que ens tornen a visitar per a mostrar-nos els resultats que han obtingut. Alguna fins i tot ens ha ensenyat fotos de l'abans i del després. Sens dubte no hi ha millor publicitat”, assegura amb Itziar Beitia, la responsable de la marca.

L'aposta de treballar amb proveïdors de Girona

Una de les característiques més destacades de Sibari Republic és la seva estreta col·laboració amb proveïdors locals de Girona. “Som un equip compromès, valorem la qualitat i la proximitat, per la qual cosa els nostres productes són acuradament elaborats i envasats en el nostre laboratori en el Parc Tecnològic d'Àlaba, el paper dels nostres envasos és de Girona, també treballem amb proveïdors de Badalona garantint un producte 100% de proximitat i qualitat”, explica Itziar Beitia, la responsable de la marca.

Llargues cues de gent a la botiga que va inaugurar Sibari Republic l'any passat a Barcelona

Llargues cues de gent a la botiga que va inaugurar Sibari Republic l'any passat a Barcelona / Cedida

La marca mantindrà descomptes de fins a un 50% en la seva línia antiarrugues fins al 3 de juny o fi d'existències. També pots aconseguir aquest descompte a les botigues que ha inaugurat a Lleida: Plaça la Sal 11 i a Barcelona: C: Pelai 34. Obertes de dilluns a dissabte de 10.00-14.00 i de 17.00 a 20.00.