Últims dies per a fer-se amb el sèrum que redueix les arrugues en menys d'un mes

Sibari Republic, marca d'alta cosmètica que causa furor a Girona manté la seva Serum Origin a meitat de preu fins a aquest dissabte 10 de juny

Són moltes les persones que visiten les botigues de Sibari Republic a la recerca de la seva sèrum

Són moltes les persones que visiten les botigues de Sibari Republic a la recerca de la seva sèrum / Cedida

Aina Llorente

Són molts els curiosos que s'han acostat a l'altura del número 18 del carrer Hortes amb ganes de provar el famós sèrum de la marca basca Sibari Republic. I és que aquest sèrum d'àcid hialurònic que ofereix resultats en menys d'un mes, ha estat el protagonista des que la marca va obrir les portes de la seva botiga. I no és d'estranyar, ja que a més d'emplenar les arrugues, emplena els solcs i suavitza les línies d'expressió des de les capes més profundes de la pell.

Aquesta marca habitualment ven els seus productes per internet, però té el costum d'obrir per temps limitat espais dedicats a l'alta cosmètica en el qual els agrada escoltar les necessitats dels seus clients, oferir assessorament personalitzat, provar els productes i portar-los amb un descompte molt exclusiu. “Portem obrint botigues des de 2020, i sempre ens trobem amb clientes que ens tornen a visitar per a mostrar-nos els resultats que han obtingut. Alguna fins i tot ens ha ensenyat fotos de l'abans i del després. Sens dubte no hi ha millor publicitat”, ens compta amb Itziar Beitia, la responsable de la marca.

Nascuda de la ciència

Sibari Republic, és una marca d'alta cosmètica que neix a causa del coneixement i l'experiència de Raúl Pérez, el director científic de la marca. Pérez, que sempre ha treballat en l'àmbit de la biomedicina per a crear productes per a aplicacions mèdiques, va decidir emprar tot aquest coneixement per a cuidar de la salut de la pell. “El nostre objectiu era clar: crear productes que fan el que prometen i això és el que ens diferencia de la competència. Per això mateix, sotmetem tots els productes a test d'eficàcia que garanteixen la seva efectivitat i els resultats”, compte Pérez. Per exemple, en el Serum Origin els resultats demostren que després de quatre setmanes d'ús les arrugues es redueixen fins a un 58%.

Aquest sèrum té un preu de 115 € i pots aconseguir-lo a 57 € fins a aquest dissabte 10 de juny o fi d'existències a la seva botiga de Girona.

La seva aposta pel producte de proximitat

Una altra de les característiques més destacades de Sibari Republic és la seva estreta col·laboració amb proveïdors locals de Girona. “Som un equip compromès, valorem la qualitat i la proximitat, per la qual cosa els nostres productes són acuradament elaborats i envasats en el nostre laboratori al Parc Tecnològic d'Àlaba, el paper dels nostres envasos és de Girona, també treballem amb proveïdors de Badalona garantint un producte 100% de proximitat i qualitat”, explica Itziar Beitia, responsable de la marca.

Un dels productes de Sibari Republic

Un dels productes de Sibari Republic / Cedida

No tot l'èxit se li atribueix al seu Serum Origin, la marca disposa de més productes per a maximitzar els resultats en la pell. Compartim una petita guia per a facilitar-te la visita a la seva botiga de Girona:

  1. Si la teva preocupació són les arrugues i la hidratació la seva línia Origin formulada amb àcid hialurònic és la teva rutina.
  2. O si vols enfocar-te més en la fermesa i elasticitat de la pell la rutina de la línia Col·lagen és l'adequada.

La marca mantindrà el seu descompte de fins a un 50% en la seva línia antiarrugues fins al 10 de juny o fi d'existències. Oberta de dilluns a dissabte de 10.00-14.00 i de 17.00-20.00.