Tant les persones com els animals perdem cabells o pèl, normalment pel canvi d'estació, i això és una mica molest per qui ha de netejar-ho. Trobar pèls o cabells per tota la casa és una mica molest perquè retirar-los també és complicat, ja que s'enganxen a qualsevol lloc i segons la superfície, se'ns pot fer complicat retirar-los amb precisió, deixant la superfície ben neta. Amb aquest truc, aconseguiràs eliminar-los per complet!

Totes les persones i animals perden cabells i pèl, però la quantitat varia en funció de diversos factors: estrès, estacionalitat, genètica... Així doncs, de segur que tant et pots trobar cabells llargs com curts per diverses superfícies, algunes en les quals es queden enganxats, com al sofà i altres com la taula on marxen amb facilitat. El mateix passa amb el pèl de les nostres mascotes.

Com aconseguir que la pèrdua de pèl sigui més lleu

Raspallar la teva mascota sovint, farà que, quan s'assegui al sofà o a la seva manteta, no en quedin tants. Tot i que, de segur te'n deixarà algun, ja que en refregar-se per les superfícies o fent-li manyacs et deixarà la roba plena de pèl. 

Rentar-los i raspallar-los és la millor manera d'evitar que la pèrdua de pèl sigui excessiva o descontrolada, si no pateix estrès o alguna malaltia que li produeixi aquesta pèrdua.

Solucions per treure els cabells i pèls del sofà o dels teixits

La primera i més coneguda és fer ús dels rotlles amb cinta adhesiva que venen a qualsevol supermercat. Aquest rotlle té diverses capes, per tal de tenir una vida útil llarga i eliminar els pèls o cabells de la nostra roba o llar. 

Una altra opció és fer servir l'aspirador per al sofà, ja que la succió farà eliminar la brutícia i els pèls o cabells. Però, vols conèixer el truc viral que farà eliminar els pèls o cabells de forma immediata i sense haver-te de gastar ni un cèntim?

Perdre cabells

El truc del globus 

Agafa un globus i infla'l, passa'l i frega'l amb ganes per la roba, generant electricitat estàtica. És molt important no fregar amb massa èmfasi perquè podríem arribar a explotar el globus. Fent una petita frega, aconseguirem generar aquest corrent i així, passant el globus per les superfícies on hi hagi pèls o cabells, desapareixeran a l'instant i quedaran enganxats al globus. 

Com desenganxar-los del globus

Globus per treure cabells o pèls Pixabay - fotoblend

Ara, per tal d'eliminar-los del globus, hi ha dues opcions, una, la més senzilla però no tan econòmica, és agafar el globus i llançar-lo directament al cubell de les escombraries. L'altra, més econòmica, és passar aigua pel globus i amb la mà anar traient els pèls o cabells i dipositar-los a l'aigüera o cubell i després agafar-los amb els dits i llançar-los a les escombraries. Ara, ja podràs tornar a utilitzar el globus, però espera que s'assequi i torna a repetir el procés.