La rentadora, aquest electrodomèstic útil i senzill, pot amagar trampes. En primer lloc, és essencial utilitzar-la amb compte per evitar desastres. És important prestar atenció als materials i colors de la nostra roba per establir el rentatge més adequat. Un altre problema que sorgeix, sobretot si convivim amb altres persones, és el desordre de la roba a la cistella.

Si convivim amb altres membres de la família, és possible que la roba s'ajunti a la cistella de la roba bruta. Això pot causar molta confusió. En particular, els mitjons i la roba interior es poden barrejar. Precisament per això, al llarg dels anys s'han desenvolupat creences sobre les rentadores “devoradores de mitjons”. Per això, ens agradaria suggerir-li una manera senzilla d'evitar perdre mitjons i acabar amb parells mal combinats. Aquest truc és suficient per deixar de perdre mitjons.

Tots tenim una cistella o calaix amb desenes de mitjons desaparellats, esperant a retrobar-se amb el parell original. Això és perquè aquestes peces solen perdre's i barrejar-se en el cistell de la roba bruta. A això cal afegir-hi una certa similitud entre els mitjons i la roba interior que dificulta mantenir-los en ordre. Algunes persones, per evitar malentesos, broden les inicials en mitjons i roba interior. Una alternativa més ràpida és donar una simple puntada d'un altre color per reconèixer les peces.

Els mitjons de tota la família @ BRISTEKJEGOR

Un mètode més fàcil d'adoptar, si volem evitar passar hores buscant els parells originals, és simplement unir els mitjons bruts amb un imperdible. Després només els hem de posar a la rentadora. Quan estenem la bugada podem deixar-los junts per no perdre'ls de vista. Només traurem l'imperdible quan guardem els mitjons, tenint cura de deixar-los ben junts.

Un altre mètode eficaç i més ràpid és posar sempre la bugada en un recipient perforat (bosseta) apte per al rentatge. Aquests accessoris són molt útils si fem la bugada juntament amb altres membres de la família. Així, la nostra roba es rentarà perfectament sense barrejar-se. Quan hàgim de sortir, podem guardar les peces a la mateixa bossa molt juntes. Així evitarem barrejar parells i perdre peces de roba. Si cada membre de la família disposa d'un recipient, potser de color diferent, aconseguirem que el rentatge sigui encara més eficaç.