Internet està ple de trucs que faran molt més senzilla la neteja de casa teva. Podràs trobar un munt d'alternatives per a una higiene ràpida i senzilla dels racons més difícils. També hi ha qui comparteix els seus secrets per evitar embrutar massa i que la llar duri neta durant més temps.

En les últimes setmanes, s'ha viralitzat un vídeo que té el remei definitiu per mantenir la teva placa d'inducció sempre neta i sense ratllades. Es tracta del truc del tovalló, el secret de la tiktoker @patriwhitehouse, que arrasa amb els seus tips de neteja i decoració, per mantenir la seva cuina impecable i no haver d'estar netejant-la cada cop que cuina.

Neteja de la vitroceràmica -

L'únic que hauràs de fer és posar un tovalló de paper entre la paella i la placa d'inducció abans de cuinar. El tovalló atraparà les esquitxades i les restes d'aliments que puguin caure durant el cuinat sense que afecti el funcionament de la placa.

Aquest remei només serveix per a aquelles llars on hi ha placa d'inducció, ja que t'estalviés haver d'invertir temps en la neteja de la teva cuina.