Mirar-te al mirall i veure't atractiu és el que tots esperem aconseguir diàriament, tot i que, és una mica difícil perquè sempre hi pot haver dies en què no hem descansat prou i la cara ens delata. Encara que, el descans no ho és tot, sí parlem de les ulleres del rostre. Hi ha persones que les tenen de sempre, sent signes de la seva personalitat. El que si que hem de tenir clar és que, si en tenim i no descansem, encara se'ns marcaran més. Doncs s'ha acabat preocupar-se per les temudes ulleres. Us deixem un truc casolà natural que us farà dir adeu a les ulleres i als cosmètics que utilitzàveu fins ara.

El remei casolà per les ulleres

El te, conegut pels seus beneficis com a beguda natural, revela propietats antiinflamatòries, antioxidants i calmants. Aquestes característiques fan que sigui ideal per reduir la inflamació de les ulleres, així com per hidratar i tonificar la pell al voltant dels ulls.

Acaba amb les ulleres del rostre @ wavebreakmedia_micro

Per posar fi a les ulleres, l'elecció del tipus de te és essencial. Entre les opcions recomanades hi ha el te verd, reconegut per les seves propietats reparadores i rejovenidores; el de camamilla, un calmant natural; i el de fonoll, que relaxa la musculatura ocular.

Paciència i bons hàbits

El procés és senzill. Primer, tria el tipus de te que s'adapti millor a les teves necessitats. Després, prepara una tassa d'aigua calenta i submergeix les bossetes de te durant almenys 5 minuts. Posteriorment, retira les bossetes i refreda-les a la nevera durant almenys 20 minuts.

Un cop fredes, assegura't que estiguin ben tancades i col·loca-les sobre els teus ulls tancats. Relaxa't durant almenys mitja hora mentre el te fa la seva màgia. És important tenir en compte que per veure resultats, probablement necessitareu repetir el procés diverses vegades per setmana.